Kézi és gépi földmunka

Gépi földmunka számos tevékenység közben felmerül, mint például útépítés, tereprendezés, vagy éppen talaj rekultiváció. Ezzel szintén fontos számolni, és tervezni, hogy a további folyamatok simán, egyszerűen végrehajthatóak legyenek.
A keletkező földmunka elterítése, tereprendezése hozzájárul mindehhez, valamint a rendezett környezet magabiztosságot sugall és gördülékenyebbé teszi a további munkálatokat is.
Közműépítés során a csapadékelvezetők, a víztározók építése mellett az esetleges a szennyvízhálózat kiépítése mellett töltések, és partvédők létrehozása, és helyreállítása.
Cégünk tevékenységi körébe tartozik még a különböző csatornák, tározók medrében keletkezett feliszapolódás eltávolítása, ezek tározóinak létrehozása és helyreállítása.

Tereprendezés : Terület előkészítés
Alapásás;
Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásása,
Árokásás , Csatornázás ,  Közműárok kiemelés
Burkolatbontás, épület és kerítésbontás
Kézi és gépi földmunkák, durva és finom tereprendezés
Folyókák, víznyelő aknák, árkok és kiegészítő rézsűk.

Teljes körű kézi és gépi földmunka munkálatokat vállalunk és végzünk Magyarország egész területén magánszemélyek részére is garanciával.


Ingyenes árkalkulációval, terület felméréssel.

Áraink kedvezőek országos szinten és minden kézi és gépi földmunka munkánkat több évtized tapasztalattal, tapasztalt munkaerővel végezzük akár a megrendelés másnapján.

Nagyobb területekre további kedvezményt biztosítunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és legyen Ön is egy elégedett megrendelő.

06 30 457 5896

Please publish modules in offcanvas position.